平時香港見到的床褥咁貴!美國真係平咁多? – 4sale.hk

買床褥送Tempur枕頭

平時香港見到的床褥咁貴!美國真係平咁多?

by 4sale hk
平時香港見到的床褥咁貴!美國真係平咁多?

平時香港見到的床褥咁貴!美國真係平咁多?

成日係廣告見到價值十幾廿萬的床褥牌子,點解 4sale.hk 可以賣平咁多?

首先,我哋可以參考下美國零售商售賣的價錢,最大兩間床褥零售商分別是 Amazon 及 US-mattress。

Amazon: www.amazon.com
US-mattress: www.us-mattress.com

你可能會立刻好驚訝,大部分床褥價錢只需要 美金幾百蚊 便可以購買。

其實很多時候都是品牌定位的策略,再加上本港舖租、人工等出名貴,便造成廣告中:價值$10萬的床褥😁
而我哋平行進口這些貨,都是希望給消費者多一個選擇,買到價錢合理而又優質嘅床。
而我哋又不同於坊間的代購、集運公司,全部要等幾個月才有貨,有時候還不能訂購,費時失事。我們大部分款式都是有現貨,最快 3 天便可以送貨上門。

OUR NEWSLETTER

Your email address will not be published. required fields are marked

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published